Search Site

ADAM A3X - Active Monitor, 4,5" woofer

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

ADAM A3X - AX-sarjan nuorimmainen

Pienikokoisiin tarkkaamotiloihin tarkoitettu ADAM A3X tarjoaa saman erinomaisen dynamiikan, kolmiulotteisen tilanhallinnan, syvän bassovasteen ja tarkan erottelun varsinkin kriittisellä 200 - 400 herzin alueella kuin suuremmatkin AX-sarjalaiset. Hyvän hinta-hyötysuhteen A3X on täysiverinen ammattilaismonitori joka sopii jopa liikkuviin mobiilistudioihin.

A3X kykenee säilyttämään musiikin nautittavana ja silti analyyttisesti kuunneltavana. Sen erinomainen transienttitoisto ja todella laaja dynamiikka tuovat olennaisen esille kaikista musiikinlajeista, ja varmistavat A3X:lle paikan kokoluokkansa parhaimmistossa.
Ominaisuudet:

Kaksitie-tarkkailukaiutin
4,5" hiilikuitukartio
2" ADAM X-ART™ diskanttielementti
Bi-amp -vahvistin, 2x 25W RMS/40W musiikki
XLR ja RCA -liittimet
Taajuusvaste 60 - 50 000 Hz
THD 90dB/1m>100Hz ≤0.8%
SPL ≥98 dB, kaiutinparilta ≥106 dB
Jakotaajuus 2,8kHz
Impedanssi 10 KOhm
Mitat 252x150x185mm
Paino 4,6kg

Stereolink

Stereolink on erityisesti audiotyöasemakäyttöä silmällä pitäen suunniteltu tapa liittää monitoripari yhteen, hallittavaksi toisen monitorikaiuttimen äänentasonsäätimellä. Silloin toisen monitorin säädin jää kompensointisäätimeksi tasaamaan kuunteluetäisyyden muutosta. Toisin kuin yleisemmässä master/slave -konfiguraatiossa, ADAM A3X monitoreissa voi kumman tahansa monitorin asettaa toimimaan master-yksikkönä kahden ylimääräisen tulo- ja lähtöliittimen kautta.

Saatavuus: Kysy toimitusaikaa

266,60 €

Ilmainen toimitus (käytettyjä lukuunottamatta) yli 99 euron tilauksille (pienemmät +10 euroa). Maksu myös laskulla tai osamaksulla.

LISÄTIETOA SAATAVUUDESTA:

MYYMÄLÄSSÄ: tuote on esillä ja kokeiltavissa myymälässä

HETI TOIMITUKSEEN: tuote on varastossa ja valmiina lähtemään toimitukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä

NOIN VIIKKO: tuote on varastoituna Pohjoismaiden keskusvarastolla, josta syystä toimitusaika on muutaman arkipäivän pidempi

ENNAKKOTILATTAVISSA: otamme vastaan ennakkotilauksia harvinaisuuksista, uutuustuotteista sekä suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppuunmyydyistä suosikkituotteista, suosittelemme yhteydenottoa sähköpostilla tai puhelimitse ennen tilausta

ARVIO N. 3 - 4 ARKIPÄIVÄÄ: saamme suurimman osan näistä tuotteista samalla viikolla toimitukseen, kun tilaat keskiviikkona puoleen päivään mennessä


Saatavuustiedoissa voi satunnaisesti olla virheitä. Otamme välittömästi yhteyttä, jos tuotteen saatavuudessa ilmenee viivettä. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.

Takuu 2 vuotta lukuunottamatta kulutustavaraa ja käytettyjä. Autamme ja neuvomme ongelmatilanteissa takuuajan jälkeenkin.

Etkö löytänyt hakemaasi tuotetta? Mietityttääkö valinta? Ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

ADAM A3X - AX-sarjan nuorimmainen Pienikokoisiin tarkkaamotiloihin tarkoitettu ADAM A3X tarjoaa saman erinomaisen dynamiikan, kolmiulotteisen tilanhallinnan, syvän bassovasteen ja tarkan erottelun varsinkin kriittisellä 200 - 400 herzin alueella kuin suuremmatkin AX-sarjalaiset. Hyvän hinta-hyötysuhteen A3X on täysiverinen ammattilaismonitori joka sopii jopa liikkuviin mobiilistudioihin. A3X kykenee säilyttämään musiikin nautittavana ja silti analyyttisesti kuunneltavana. Sen erinomainen transienttitoisto ja todella laaja dynamiikka tuovat olennaisen esille kaikista musiikinlajeista, ja varmistavat A3X:lle paikan kokoluokkansa parhaimmistossa. Ominaisuudet: Kaksitie-tarkkailukaiutin 4,5" hiilikuitukartio 2" ADAM X-ART™ diskanttielementti Bi-amp -vahvistin, 2x 25W RMS/40W musiikki XLR ja RCA -liittimet Taajuusvaste 60 - 50 000 Hz THD 90dB/1m>100Hz ≤0.8% SPL ≥98 dB, kaiutinparilta ≥106 dB Jakotaajuus 2,8kHz Impedanssi 10 KOhm Mitat 252x150x185mm Paino 4,6kg Stereolink Stereolink on erityisesti audiotyöasemakäyttöä silmällä pitäen suunniteltu tapa liittää monitoripari yhteen, hallittavaksi toisen monitorikaiuttimen äänentasonsäätimellä. Silloin toisen monitorin säädin jää kompensointisäätimeksi tasaamaan kuunteluetäisyyden muutosta. Toisin kuin yleisemmässä master/slave -konfiguraatiossa, ADAM A3X monitoreissa voi kumman tahansa monitorin asettaa toimimaan master-yksikkönä kahden ylimääräisen tulo- ja lähtöliittimen kautta.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Adam Audio
Toimitusaika: Kysy toimitusaikaa

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: ADAM A3X - Active Monitor, 4,5" woofer

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Lisätiedot

.