Search Site

Crescendo Drummer korvatulpat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Crescendo drummer korvatulpat


Crescendo on maailman johtava kuulonsuojauksen asiantuntija. Drummer High-Fidelity korvatulpat ovat suunniteltu muusikoille, musiikin ystävile ja konserteissa kävijöille. Niiden patentoitu filtteriteknologia pitää äänen luonnollisena ja kirkkaana. Ne vaimentavat voimakkaasti ääntä koko taajuusalueelta 25 dB (muut tulppavalmistajat vaimentavat vain tiettyjä alueita vääristäen ääntä) tehden sen kuitenkin niin että kuulet puheen selkeästi.


 


KUSTOM-KORVATULPPIEN LAATUA NELJÄSOSAHINNALLA


Drummer korvatulpat eroavat edullisemmasta Crescendo Music korvatulpasta sillä että niissä käytetään custom filttereitä. Sama filtteri joka on drummer tulpassa on käytössä ympäri maailmaa suurimpien yritysten korvatulpissa jotka valavat tulpat asiakkaiden korvan mukaan. Ostamalla Drummerin saat siis parhaan mahdollisen kuulonsuojauksen alle 70 € hinnalla sen sijaan että maksaisit satoja euroja sinulle valetuista korvatulpista.

Sopii parhaiten:

- Rumpaleille ja muusikoille kenellä volumetaso normaalia korkeampi
- Hevy Metal
- Drum and Bass, Dubstep
- Keikat ja konsertit

Kunnioita korviasi ja vältä tinnitys, hanki tästä High-End tulpat edullisella hinnalla!

Saatavuus: Herttoniemen myymälässä

65,00 €

Ilmainen toimitus (käytettyjä lukuunottamatta) yli 99 euron tilauksille (pienemmät +10 euroa). Maksu myös laskulla tai osamaksulla.

LISÄTIETOA SAATAVUUDESTA:

MYYMÄLÄSSÄ: tuote on esillä ja kokeiltavissa myymälässä

HETI TOIMITUKSEEN: tuote on varastossa ja valmiina lähtemään toimitukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä

NOIN VIIKKO: tuote on varastoituna Pohjoismaiden keskusvarastolla, josta syystä toimitusaika on muutaman arkipäivän pidempi

ENNAKKOTILATTAVISSA: otamme vastaan ennakkotilauksia harvinaisuuksista, uutuustuotteista sekä suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppuunmyydyistä suosikkituotteista, suosittelemme yhteydenottoa sähköpostilla tai puhelimitse ennen tilausta

ARVIO N. 3 - 4 ARKIPÄIVÄÄ: saamme suurimman osan näistä tuotteista samalla viikolla toimitukseen, kun tilaat keskiviikkona puoleen päivään mennessä


Saatavuustiedoissa voi satunnaisesti olla virheitä. Otamme välittömästi yhteyttä, jos tuotteen saatavuudessa ilmenee viivettä. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.

Takuu 2 vuotta lukuunottamatta kulutustavaraa ja käytettyjä. Autamme ja neuvomme ongelmatilanteissa takuuajan jälkeenkin.

Etkö löytänyt hakemaasi tuotetta? Mietityttääkö valinta? Ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Crescendo
Toimitusaika: Herttoniemen myymälässä

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Crescendo Drummer korvatulpat

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Lisätiedot

.