Search Site

Curt Mangan Nickel Wound 11-58 7-String

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

11-14-18-28-38-48-58Oltuaan 17 vuotta töissä suurten kieliyritysten palveluksessa Curt Mangan päätti, että on aika perustaa oma yritys valmistamaan parhaita mahdollisia kieliä.FusionMatched® on tavaramerkillä suojattu valmistustapa, joka yhdistää parhaan mahdollisen laadun kieliin, jotka valmistetaan kokonaan Yhdysvalloissa 100% made in the USA -raaka-aineista."Real Strings Real Tone™". Curt Mangan ei ole keksinyt pyörää uudestaan, vaan valmistaa parhaita mahdollisia kieliä jatkuvasti samalla tavalla, samoista materiaaleista. Mangan ei juokse halvimman tarjouksen perässä eri paikoissa, vaan ostaa laadukkaimmiksi todetut materiaalit aina samasta paikasta. Curt Mangan ei päällystä kieliä, eikä käytä useita automatisoituja valmistustekniikoita, jotka voivat itse asiassa vähentää kielen kestävyyttä. Edellämainitut seikat mahdollistavat kielten maksimaalisen käyttöiän. Curt Mangan-kieliä ei ole tarkoitettu kaikille, mutta ne ovat täydellinen vaihtoehto massamarkkinoiduille valtamerkeille. Onneksi vielä laatu on vielä sydämenasia sekä tälle valmistajalle että soittajille. Curt Mangan FusionMatched-kielet - parhaat kielet, piste!


Saatavuus: Herttoniemen myymälässä

Normaali hinta: 7,90 €

6,00 €

Ilmainen toimitus (käytettyjä lukuunottamatta) yli 99 euron tilauksille (pienemmät +10 euroa). Maksu myös laskulla tai osamaksulla.

LISÄTIETOA SAATAVUUDESTA:

MYYMÄLÄSSÄ: tuote on esillä ja kokeiltavissa myymälässä

HETI TOIMITUKSEEN: tuote on varastossa ja valmiina lähtemään toimitukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä

NOIN VIIKKO: tuote on varastoituna Pohjoismaiden keskusvarastolla, josta syystä toimitusaika on muutaman arkipäivän pidempi

ENNAKKOTILATTAVISSA: otamme vastaan ennakkotilauksia harvinaisuuksista, uutuustuotteista sekä suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppuunmyydyistä suosikkituotteista, suosittelemme yhteydenottoa sähköpostilla tai puhelimitse ennen tilausta

ARVIO N. 3 - 4 ARKIPÄIVÄÄ: saamme suurimman osan näistä tuotteista samalla viikolla toimitukseen, kun tilaat keskiviikkona puoleen päivään mennessä


Saatavuustiedoissa voi satunnaisesti olla virheitä. Otamme välittömästi yhteyttä, jos tuotteen saatavuudessa ilmenee viivettä. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.

Takuu 12 kk lukuunottamatta kulutustavaraa ja käytettyjä. Autamme ja neuvomme ongelmatilanteissa takuuajan jälkeenkin.

Etkö löytänyt hakemaasi tuotetta? Mietityttääkö valinta? Ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

11-14-18-28-38-48-58

Oltuaan 17 vuotta töissä suurten kieliyritysten palveluksessa Curt Mangan päätti, että on aika perustaa oma yritys valmistamaan parhaita mahdollisia kieliä.

FusionMatched® on tavaramerkillä suojattu valmistustapa, joka yhdistää parhaan mahdollisen laadun kieliin, jotka valmistetaan kokonaan Yhdysvalloissa 100% made in the USA -raaka-aineista.

"Real Strings Real Tone™". Curt Mangan ei ole keksinyt pyörää uudestaan, vaan valmistaa parhaita mahdollisia kieliä jatkuvasti samalla tavalla, samoista materiaaleista. Mangan ei juokse halvimman tarjouksen perässä eri paikoissa, vaan ostaa laadukkaimmiksi todetut materiaalit aina samasta paikasta. Curt Mangan ei päällystä kieliä, eikä käytä useita automatisoituja valmistustekniikoita, jotka voivat itse asiassa vähentää kielen kestävyyttä. Edellämainitut seikat mahdollistavat kielten maksimaalisen käyttöiän. Curt Mangan-kieliä ei ole tarkoitettu kaikille, mutta ne ovat täydellinen vaihtoehto massamarkkinoiduille valtamerkeille. Onneksi vielä laatu on vielä sydämenasia sekä tälle valmistajalle että soittajille. Curt Mangan FusionMatched-kielet - parhaat kielet, piste!

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Curt Mangan
Toimitusaika: Herttoniemen myymälässä

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Curt Mangan Nickel Wound 11-58 7-String

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Lisätiedot

.