Search Site

Ibanez SR655-ABS

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

SR655-mallin klassinen P/J-mikitys on toteutettu Nordstrandin CND-malleilla. Kaulasta saa P-malleille tyypillisen ison soundin ja tallan yksikelainen antaa J-mallin sointia laidasta laitaan. Kun tämä kaikki yhdistetään basson laajaan etuasteeseen on saatavillasi kaikki tarpeellinen vaikka ammatikeikkoja varten. Etuasteen voi myös ohittaa jolloin bassosta tulee passiivinen perinteiseen tyyliin sopivasti. Ihan sama soitatko slappi-bassoa, syvää bluesia tai rankinta metallia, SR655 taipuu tarpeisiisi.

Kaula: SR5, jatoba/bubinga, 5 palasta
Saarnirunko
Ruusupuuotelauta, medium-nauhat(24 kpl)
Accu-Cast B305 talla, kielten väli 16,5mm
Kaulamikki: Nordstrand CND-P (passiivinen)
Tallamikki: Nordstrand CND-J (passiivinen)
Ibanezin aktiivinen etuaste jonka voi ohittaa passiiviseksi
Tehdaskielet: 45-130
Viimeistely: Antique Brown Stained (ABS)

Saatavuus: heti toimitukseen

770,00 €

Ilmainen toimitus (käytettyjä lukuunottamatta) yli 99 euron tilauksille (pienemmät +10 euroa). Maksu myös laskulla tai osamaksulla.

LISÄTIETOA SAATAVUUDESTA:

MYYMÄLÄSSÄ: tuote on esillä ja kokeiltavissa myymälässä

HETI TOIMITUKSEEN: tuote on varastossa ja valmiina lähtemään toimitukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä

NOIN VIIKKO: tuote on varastoituna Pohjoismaiden keskusvarastolla, josta syystä toimitusaika on muutaman arkipäivän pidempi

ENNAKKOTILATTAVISSA: otamme vastaan ennakkotilauksia harvinaisuuksista, uutuustuotteista sekä suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppuunmyydyistä suosikkituotteista, suosittelemme yhteydenottoa sähköpostilla tai puhelimitse ennen tilausta

ARVIO N. 3 - 4 ARKIPÄIVÄÄ: saamme suurimman osan näistä tuotteista samalla viikolla toimitukseen, kun tilaat keskiviikkona puoleen päivään mennessä


Saatavuustiedoissa voi satunnaisesti olla virheitä. Otamme välittömästi yhteyttä, jos tuotteen saatavuudessa ilmenee viivettä. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.

Takuu 2 vuotta lukuunottamatta kulutustavaraa ja käytettyjä. Autamme ja neuvomme ongelmatilanteissa takuuajan jälkeenkin.

Etkö löytänyt hakemaasi tuotetta? Mietityttääkö valinta? Ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

SR655-mallin klassinen P/J-mikitys on toteutettu Nordstrandin CND-malleilla. Kaulasta saa P-malleille tyypillisen ison soundin ja tallan yksikelainen antaa J-mallin sointia laidasta laitaan. Kun tämä kaikki yhdistetään basson laajaan etuasteeseen on saatavillasi kaikki tarpeellinen vaikka ammatikeikkoja varten. Etuasteen voi myös ohittaa jolloin bassosta tulee passiivinen perinteiseen tyyliin sopivasti. Ihan sama soitatko slappi-bassoa, syvää bluesia tai rankinta metallia, SR655 taipuu tarpeisiisi. Kaula: SR5, jatoba/bubinga, 5 palasta Saarnirunko Ruusupuuotelauta, medium-nauhat(24 kpl) Accu-Cast B305 talla, kielten väli 16,5mm Kaulamikki: Nordstrand CND-P (passiivinen) Tallamikki: Nordstrand CND-J (passiivinen) Ibanezin aktiivinen etuaste jonka voi ohittaa passiiviseksi Tehdaskielet: 45-130 Viimeistely: Antique Brown Stained (ABS)

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Ibanez
Toimitusaika: heti toimitukseen

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Ibanez SR655-ABS

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Lisätiedot

.