Search Site

Käytetyt

Käytetyt-osiossa on esillä meille vaihdossa tulleita ja myyntitiliin tuotuja soittimia, vahvistimia ja audiolaitteita. Käymme meille tuodut laitteet läpi ja huollamme huoltoa tarvitsevat laitteet myyjän kustannuksella niin, että ne ovat jälleen käyttökelpoisia. Kaikki laitteet ovat siis toimivia meiltä lähtiessään. Takuuta emme voi käytetyille laitteille myöntää.

Otamme käytetyt soittimesi, vahvistimesi ja audiolaitteesi myyntitiliimme kohtuullisella provisiolla. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote on esillä myymälässämme ja suositun verkkokauppamme Käytetyt-osiossa. Näin ollen tuotteen voi ostaa myös netissä ja markkina-alueena on koko Suomi. Kun laite myydään meiltä, pidätämme kauppahinnasta provision ja tilitämme myyjälle hänen osuutensa.

Käytetyn tavaran arvonlisäverotus (marginaalivero):
Käytetyn tavaran hintaan sisältyvän ns. piilevän veron eliminoimiseksi arvonlisäverotuksessa voi tietyissä tapauksissa soveltaa marginaaliverotusta, joka poistaa kauppiaan käytettyinä ostamissa tavaroissa piilevän arvonlisäveron. Tällöin kauppias maksaa arvonlisäveroa myytäväksi arvonlisäverottomina ostamiensa tavaroiden ja myymiensä tavaroiden hintojen erotuksesta. Marginaaliverotetun käytetyn tavaran ostajalla ei ole arvolisäveron vähennysoikeutta.

HUOM! Ilmainen toimituksemme ei koske käytettyjä tuotteita. Ostaja maksaa käytetyn tuotteen lähettämisestä aiheutuneet kustannukset.

23 tuote(tta)

Laskeva
sivulla

Taulukkona  Listana 

23 tuote(tta)

Laskeva
sivulla

Taulukkona  Listana