Search Site

Saari koivusetti 20", 10", 12", 14", 16" & 13" virveli

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kotimaiset Saari-rummut valmistetaan käsityönä juuri Sinun toiveidesi mukaisesti.

Aron Soitin on Saari-rumpujen ainoa virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja kauttamme voit tilata vaikka kokonaan itsellesi kustomoidun setin tai vaikka pelkän virvelin.

Tärkeimpänä rumpujen ominaispiirteisiin kuuluu tuhti soundi, joka on ohuen runkovahvuuden johdosta houkuteltavissa esiin myös hiljempaa soittaessa. Ohuet materiaalit tekevät rummuista myös helposti siirreltäviä. Virityksen ja rumpukalvojen oikealla valinnalla Saari-rummut sopivat kaikkiin musiikkityyleihin.

Saari-rumpujen sointi on lämmin ja suuri.

Sustainia riittää ja laadukkaan kaiuttimen tapaan setin jokainen osa reagoi ja syttyy hyvin hiljaakin soitettuna. Sutisoitossakin setti on hyvässä balanssissa.

Bassorummun koko on tärkeä.

Valitse sopiva koko juuri omaan musaasi tai soundimaailmaasi. Tosin kalvoja ja soittotyyliä muuntelemalla saat vaikka 26-tuumaisesta tykistä hyvän soundin humppakeikalle.
Saari-bassarin koon ja syvyyden suhteen voit tietenkin valita. Runko on tehty 4-kerroksisesta koivuviilusta ja sen paksuus on 5,5mm. Voit valita myös bassarin jalat ja halutessasi saat runkoon mikki-/ilmareiän.

Saari-snaret ovat monipuolisia.

Valitsemalla vapaasti syvyyden ja materiaalin saat varmasti toivomasi soundin. Snare on tehty 3-kerroksisesta koivusta ja rungon paksuus on 3,6mm. Valitsemalla vielä mieleisesi koneiston, maton ja kalvot olet hyvin lähellä täydellistä snaresoundia.
Saari-snaren voit teettää koivusta sellaisenaan tai lämpökäsiteltynä. Lämpökäsitellyt Saari-snaret soivat syvemmin ja botnekkaammin hukkaamatta kuitenkaan kirkkautta ja sointia.

Saari-rumpujen tomit soivat niin kuin tomien kuuluu soida.

Runko on tehty 3-kerroksisesta koivuviilusta ja sen paksuus on 3,6mm. Voit valita haluamasi koot ja syvyydet juuri niin kuin haluat.
Viritysruuvit vaikuttavat hienosäätöön — kuusiokoloruuvilla saat hieman herkemmin ja tarkemmin virittyvän rummun. Kannattaa myös kysellä valmistajalta erilaisista viisteistä sekä ripustusmekanismeista ja jalkavaihtoehdoista.


Saatavuus: myymälässä

3 720,00 €

Ilmainen toimitus yli 99 euron tilauksille (pienemmät +10 euroa). Maksu myös laskulla tai osamaksulla. Testaa rauhassa omilla kamoilla - 14 pv palautusoikeus.

LISÄTIETOA SAATAVUUDESTA:

MYYMÄLÄSSÄ: tuote on esillä ja kokeiltavissa myymälässä

HETI TOIMITUKSEEN: tuote on varastossamme ja valmiina lähtemään toimitukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä

NOIN VIIKKO: tuote on varastoituna Pohjoismaiden keskusvarastolla, josta syystä toimitusaika on muutaman arkipäivän pidempi

ENNAKKOTILATTAVISSA: otamme vastaan ennakkotilauksia uutuustuotteista sekä suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppuunmyydyistä suosikkituotteista

ARVIO N. 3 - 4 ARKIPÄIVÄÄ: saamme suurimman osan näistä tuotteista samalla viikolla toimitukseen, kun tilaat keskiviikkona puoleen päivään mennessä


Saatavuustiedoissa voi satunnaisesti olla virheitä. Otamme välittömästi yhteyttä, jos tuotteen saatavuudessa ilmenee viivettä.

Takuu 3 vuotta lukuunottamatta kulutustavaraa ja käytettyjä. Autamme ja neuvomme ongelmatilanteissa takuuajan jälkeenkin.

Etkö löytänyt hakemaasi tuotetta? Mietityttääkö valinta? Ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Saari
Toimitusaika: myymälässä

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Saari koivusetti 20", 10", 12", 14", 16" & 13" virveli

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Lisätiedot

.