Search Site

Shure Beta 181/BI kahdeksikko: mono-overiksi, instrumentin tuplaäänilähteen mikittämiseen, stereonauhoitukset Blumlein-formaatissa (2 kpl Beta 181/BI)

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: heti toimitukseen

479,00 €

Ilmainen toimitus (käytettyjä lukuunottamatta) yli 99 euron tilauksille (pienemmät +10 euroa). Maksu myös laskulla tai osamaksulla. Testaa rauhassa omilla kamoilla - 14 pv palautusoikeus.

LISÄTIETOA SAATAVUUDESTA:

MYYMÄLÄSSÄ: tuote on esillä ja kokeiltavissa myymälässä

HETI TOIMITUKSEEN: tuote on varastossamme ja valmiina lähtemään toimitukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä

NOIN VIIKKO: tuote on varastoituna Pohjoismaiden keskusvarastolla, josta syystä toimitusaika on muutaman arkipäivän pidempi

ENNAKKOTILATTAVISSA: otamme vastaan ennakkotilauksia uutuustuotteista sekä suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppuunmyydyistä suosikkituotteista

ARVIO N. 3 - 4 ARKIPÄIVÄÄ: saamme suurimman osan näistä tuotteista samalla viikolla toimitukseen, kun tilaat keskiviikkona puoleen päivään mennessä


Saatavuustiedoissa voi satunnaisesti olla virheitä. Otamme välittömästi yhteyttä, jos tuotteen saatavuudessa ilmenee viivettä. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.

Takuu 2 vuotta lukuunottamatta kulutustavaraa ja käytettyjä. Autamme ja neuvomme ongelmatilanteissa takuuajan jälkeenkin.

Etkö löytänyt hakemaasi tuotetta? Mietityttääkö valinta? Ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Shure Beta 181 on äärimmäisen kompakti pienikalvomikrofoni, joka on suunniteltu tarjoamaan tarkat asemointimahdollisuudet ja erinomaisen hallinnan studio- ja livetilanteissa. Asemointi on helppo optimoida myös huomattavan ahtaissa tiloissa. Mikrofonin suuntakuvio on muutettavissa kapselia vaihtamalla, ja lukitusrengas tekee toimenpiteestä vaivattoman ja luotettavan. Kapselivaihtoehdot ovat hertta, superhertta, pallo ja kahdeksikko. Pienen kalvon ansiosta äänenlaatu on mainio, ja suuntakuviot ovat oppikirjanmukaiset. Taajuusvaste on räätälöity tilanteisiin, joissa dynamiikka-alue on laaja ja äänenpaine korkea.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Shure
Toimitusaika: heti toimitukseen

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Shure Beta 181/BI kahdeksikko: mono-overiksi, instrumentin tuplaäänilähteen mikittämiseen, stereonauhoitukset Blumlein-formaatissa (2 kpl Beta 181/BI)

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Lisätiedot

.