Search Site

Takuu

Myönnämme myymillemme tuotteille 1 vuoden (12 kk) takuun, joka korvaa valmistusvioista johtuvat virheet. Takuu ei koske kulutustavaraa, kuten esim. kielet, vahvistinputket, rumpukalvot tai -kapulat.

Ohjeita kitaroiden käyttämiseen ja säilyttämiseen:

Suurin osa kitaroista valmistetaan oloissa, joissa ilman suhteellinen kosteusprosentti on 45-55. Jos kitaraa säilytetään tätä kuivemmassa tilassa, sen puuosat kuivuvat. Kuivuessaan puu kutistuu, mikä voi pahimmillaan aiheuttaa kannen tai pohjan halkeamisen ja kaulan taipumisen. Talvipakkasilla ilmankosteus laskee sisätiloissa joskus jopa alle 15 prosenttiin. Paras tapa estää kuivuminen on säilyttää kitaraa pussisa tai kotelossa ja käyttää kostutinta. Lämmitys ja ilmastointi kuivaavat sisäilman niin tehokkaasti, että on helpompi kostuttaa suljettu kitarakotelo kuin esim. koko huone, jossa kitaraa säilytetään.

- Älä säilytä kitaraasi lähellä patteria tai muuta lämmönlähdettä
- Jos hankit ilmankosteusmittarin, sinun ei tarvitse arvailla lisäkostutuksen tarvetta
- Jos otelaudan nauhojen päät alkavat tuntua piikeiltä, se on merkki kitaran kuivumisesta.

Ohjeita symbaalien käyttämiseen ja säilyttämiseen:

- Käytä symbaalitelineessä huopia ainakin symbaalien alla
- Pidä symbaaleita riittävän "löysällä" telineessä - niin, että ne pääsevät liikkumaan, soimaan ja värähtelemään vapaasti
- Kallista symbaalia riittävästi itseäsi päin, laske niitä alemmas tai lyö kapulan varrella symbaalia riittävän pienessä kulmassa (nollasta viiteentoista asteeseen)
- Säilytä symbaaleita mielellään kuljetuspussissa tai -kotelossa ja varo laskemista koville pinnoille
- Jos symbaali halkeaa reunasta tai keskellä olevasta reiästä, symbaalia on todennäköisesti käytetty väärin, eikä se mene takuuseen
- Jos symbaali halkeaa sorviuran mukaisesti, symbaali menee todennäköisesti takuuseen (jos takuuehdot ovat voimassa)