Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

19.5.2019

Retkisoitinpäivä

RETKISOITINPÄIVÄ TULEE TAAS!
Kelit on kohdillaan ja kesä kolkuttelee nurkan takana! Älä istu notskilla ilman soitinta, vaan tule valitsemaan omasi laajasta sään, budjetin- ja festarimeiningin kestävästä valikoimasta. Tarjolla on paljon soittimia 10€, 20€, 30€, 50€, 70€ jne. hintaluokassa.
Aron Soittimen retkisoitinpäivä on omistettu helposti mukana kulkeville ja ilman sähköä soiville soittimille! Kesällä jokaisella on hyvä olla matkatavaroissa soitin, jolla voi osallistua kesän kohokohtiin eli yhteissoittotuokioihin tai viihdyttää soolona koko nuotiolla istuvaa porukkaa. VAPAA PÄÄSY!

 

8.6.2019    

Helsinki Half Marathon

Toimitamme äänentoistoa juoksutapahtuman lähtö- ja maalialueelle sekä reitinvarrella esiintyville bändeille, tannssijoille, soittajille ja DJ:ille.

11.8.2019     Lomat on pidetty ja voimia kerätty syksyä                         varten. Syksyllä on tiedossa tapahtumia ja                         koulutuksia klubilla ja rumpumyymälän                         puolella. Vantaan toimipisteemme tulee                         muutamaan uusiin tiloihin nykyisen                         myymälän lähistölle. Näistä lisää

                        myöhemmin!

21.6.2019    Juhannusaattona olemme suljettu. Hyvää                                   juhannusta kaikille!

 8.6.2019     Äänentoistotehtävissä Helsinki Half Marathon                        juoksutapahtumassa (nettisivu)

 

19.5.2019    Aron Soittimen Retkisoitinpäivä myymälässä

                       ja Klubilla. (Facebookissa)