Search Site

M-Audio

M-Audio on vakiinnuttanut asemansa eräänä maailman suurimmista tietokonepohjaisten musiikkilaitteiden valmistajista. Sen valikoimiin kuuluvat äänikortit, MIDI-keyboardit, MIDI-interfacet, monitorit, AD/DA-muuntimet jne.

Monien M-Audion tuotteiden mukana tuleva Ignite softa on loistava tapa tutustua tietokonepohjaiseen musiikin tekoon, ja lisäksi sen monipuolisilla työkaluilla on mahdollista viedä musiikilliset ideat aina julkaisukelpoiselle tasolle saakka. Ignite sisältyy kaikkiin uusiin M-Audio-keyboardeihin sekä lisäksi mm. M-Track-äänikortteihin. Ignite tarjoaa runsaasti ominaisuuksia kuten: • Erityisesti muusikoille suunniteltu työskentelytapa • Yli 275 AIR-instrumenttisoundia • Saumaton yhteistyö M-Audion keyboardien kanssa • Kahden kanavan yhtäaikainen audioäänitys • Efektit ja time strech audioraidoille • Suora SoundCloud-jako

M-audio jatkaa Code-sarjallaan täydellisen kontrollikoskettimiston metsästystä. Tyylikäs ulkonäkö hyödyntää värejä hahmottamisen apuna, ja valaistujen sormipadien lisäksi mukana on XY-ohjain mm. filtteri- ja efektiparametrien ohjaamiseen. Mackie Control- ja HUI-moodit tekevät DAW-softien ohjaamisesta todella saumatonta, ja lisäksi itse koskettimisto on tuntumaltaan parempi kuin koskaan. Kaikki olennaiset säätimet ovat mukana, ja kokonaisuuden kruunaa muhkea softapaketti.

Oxygen-sarjan neljäs inkarnaatio jatkaa tämän supersuositun kontrollikeyboardin hiomista entistä lähemmäs täydellisyyttä. Monipuolinen säädinvalikoima, saumaton softa/rauta-integraatio ja tukeva rakenne takaavat sen, että sinun ei tarvitse hukata aikaa teknisten yksityiskohtien pähkäilyyn, vaan voit keskittyä olennaiseen eli musiikin luomiseen. Mukana mm. • 8 voimakkuusherkkää sormin soitettavaa rumpupadia • 8 kohdennettavaa kiertosäädintä • 9 kohdennettavaa kontrolliliukua (25-mallissa yksi liuku) • Automap-integraatio mm. seuraaviin: Ableton Live, Pro Tools, Logic, Cubase

Keystation-koskettimisto on täydellinen valinta perusohjaimeksi tietokonepohjaisen musiikin tekoon tai virtuaali-instrumenttien soittoon. Se tarjoaa laadukkaan koskettimiston sekä tärkeimmät ohjaimet kuten pitch- ja modulaatiopyörän. Kakkosversiossaan Keystation tarjoaa aiempaa enemmän toimintoja maailmanluokan virtuaalipianon, musiikkituotantosoftan sekä uuden uljaan ulkonäön.

M-Audion BX-monitoreista on tullut vuosien saatossa käsite, ja monien mielestä niiden hinta/laatusuhdetta on mahdotonta ylittää. Mutta nyt markkinoille on ilmaantunut vakava haastaja, kun päivänvalon näkee M-Audion uusi huikea kaiutinsarja BX Carbon! Edeltäjäänsä verrattuna BX Carbon tarjoaa entistä jäsentyneemmän stereokuvan, parannellut Class AB -vahvistimet sekä monipuoliset mahdollisuudet kuuntelutilan aiheuttamien vääristymien kompensointiin. Valitse tarkkuus, valitse BX Carbon!

2 tuote(tta)

Laskeva
sivulla

Taulukkona  Listana 

  • M-Audio basstraveler kuulokevahvistin

    38,00 €

    arvio n. 3-4 arkipäivää

  • M-Audio M-Track 2X2 Vocal Studio Pro

    199,00 €

    arvio n. viikko

2 tuote(tta)

Laskeva
sivulla

Taulukkona  Listana