Search Site
Tarjous

Way Huge Overrated Special Overdrive WHE208

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Way Huge Overrated Special Overdrive WHE208

Joe Bonamassan toiveiden mukaan kustomoitu overdrive. Way Hugen suunnittelijavelho Jeorge Tripps käytti pohjana Green Rhino Overdriveä tuunauksessa. Keskialuetta nostettiin hieman enemmän esiin. Lisäksi pedaaliin lisättiin 500Hz säädin jolla Bonamassa saa tarvittavan määrän iskevyyttä alempaan keskialueeseen. VOLUME, TONE ja DRIVE hoitavat perinteiset tonttinsa.

Overrated toimii mainiosti puhtaan kanavan edessä rouheana buustina. Sillä saa myös säröisen vahvistimen ajettua uusille gain ja sustain-asetuksille helposti ja dynaamisesti.

Saatavuus: Kysy toimitusaikaa

Normaali hinta: 323,00 €

249,00 €

Ilmainen toimitus (käytettyjä lukuunottamatta) yli 99 euron tilauksille (pienemmät +10 euroa). Maksu myös laskulla tai osamaksulla.

LISÄTIETOA SAATAVUUDESTA:

MYYMÄLÄSSÄ: tuote on esillä ja kokeiltavissa myymälässä

HETI TOIMITUKSEEN: tuote on varastossa ja valmiina lähtemään toimitukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä

NOIN VIIKKO: tuote on varastoituna Pohjoismaiden keskusvarastolla, josta syystä toimitusaika on muutaman arkipäivän pidempi

ENNAKKOTILATTAVISSA: otamme vastaan ennakkotilauksia harvinaisuuksista, uutuustuotteista sekä suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppuunmyydyistä suosikkituotteista, suosittelemme yhteydenottoa sähköpostilla tai puhelimitse ennen tilausta

ARVIO N. 3 - 4 ARKIPÄIVÄÄ: saamme suurimman osan näistä tuotteista samalla viikolla toimitukseen, kun tilaat keskiviikkona puoleen päivään mennessä


Saatavuustiedoissa voi satunnaisesti olla virheitä. Otamme välittömästi yhteyttä, jos tuotteen saatavuudessa ilmenee viivettä. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.

Takuu 12 kk lukuunottamatta kulutustavaraa ja käytettyjä. Autamme ja neuvomme ongelmatilanteissa takuuajan jälkeenkin.

Etkö löytänyt hakemaasi tuotetta? Mietityttääkö valinta? Ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Way Huge Overrated Special Overdrive WHE208 Joe Bonamassan toiveiden mukaan kustomoitu overdrive. Way Hugen suunnittelijavelho Jeorge Tripps käytti pohjana Green Rhino Overdriveä tuunauksessa. Keskialuetta nostettiin hieman enemmän esiin. Lisäksi pedaaliin lisättiin 500Hz säädin jolla Bonamassa saa tarvittavan määrän iskevyyttä alempaan keskialueeseen. VOLUME, TONE ja DRIVE hoitavat perinteiset tonttinsa. Overrated toimii mainiosti puhtaan kanavan edessä rouheana buustina. Sillä saa myös säröisen vahvistimen ajettua uusille gain ja sustain-asetuksille helposti ja dynaamisesti.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Way Huge
Toimitusaika: Kysy toimitusaikaa

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Way Huge Overrated Special Overdrive WHE208

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Lisätiedot

.