Search Site
Tarjous

Way Huge Saffron Squeeze Compressor WHE103

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Way Huge Saffron Squeeze Compressor WHE103

Way Huge antoi legendaariselle Saffron Squeeze kompressorille uuden elämän. Tosin nykyiseen maailmanmenoon päivitettynä. Kaikki se hunajainen sustain ja kompressio on tallella, mikä löytyi jo alkuperäisestä. Mitäs sitä hyvää poistamaan. Mutta nyt VOLUME ja SUSTAIN kontrollien lisänä löytyvät GAIN, TONE ja ATTACK säädöt.

GAIN asettaa sisääntulevan signaalin halutulle tasolle. TONE pitää kompressoinnin jälkeiset ylätaajuudet kurissa. ATTACK määrittää kompressorin reagointinopeuden.

Saatavuus: Kysy toimitusaikaa

Normaali hinta: 243,00 €

189,00 €

Ilmainen toimitus (käytettyjä lukuunottamatta) yli 99 euron tilauksille (pienemmät +10 euroa). Maksu myös laskulla tai osamaksulla.

LISÄTIETOA SAATAVUUDESTA:

MYYMÄLÄSSÄ: tuote on esillä ja kokeiltavissa myymälässä

HETI TOIMITUKSEEN: tuote on varastossa ja valmiina lähtemään toimitukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä

NOIN VIIKKO: tuote on varastoituna Pohjoismaiden keskusvarastolla, josta syystä toimitusaika on muutaman arkipäivän pidempi

ENNAKKOTILATTAVISSA: otamme vastaan ennakkotilauksia harvinaisuuksista, uutuustuotteista sekä suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppuunmyydyistä suosikkituotteista, suosittelemme yhteydenottoa sähköpostilla tai puhelimitse ennen tilausta

ARVIO N. 3 - 4 ARKIPÄIVÄÄ: saamme suurimman osan näistä tuotteista samalla viikolla toimitukseen, kun tilaat keskiviikkona puoleen päivään mennessä


Saatavuustiedoissa voi satunnaisesti olla virheitä. Otamme välittömästi yhteyttä, jos tuotteen saatavuudessa ilmenee viivettä. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.

Takuu 12 kk lukuunottamatta kulutustavaraa ja käytettyjä. Autamme ja neuvomme ongelmatilanteissa takuuajan jälkeenkin.

Etkö löytänyt hakemaasi tuotetta? Mietityttääkö valinta? Ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Way Huge Saffron Squeeze Compressor WHE103 Way Huge antoi legendaariselle Saffron Squeeze kompressorille uuden elämän. Tosin nykyiseen maailmanmenoon päivitettynä. Kaikki se hunajainen sustain ja kompressio on tallella, mikä löytyi jo alkuperäisestä. Mitäs sitä hyvää poistamaan. Mutta nyt VOLUME ja SUSTAIN kontrollien lisänä löytyvät GAIN, TONE ja ATTACK säädöt. GAIN asettaa sisääntulevan signaalin halutulle tasolle. TONE pitää kompressoinnin jälkeiset ylätaajuudet kurissa. ATTACK määrittää kompressorin reagointinopeuden.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Way Huge
Toimitusaika: Kysy toimitusaikaa

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Way Huge Saffron Squeeze Compressor WHE103

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Lisätiedot

.