JDV002_CASE-me.jpg
3.8.2020
***  Muutaman on­net­to­man vuoden kuluttua Coal lopetti so­pi­muk­sen­sa WHB:n kanssa ja päätti palata country-musiikin pariin. ”Olen laulanut pe­su­jau­heis­ta ja au­to­kau­pois­ta. Tästä lähtien teen kaiken musiikin vuoksi - en rahasta!" ***
PR69415BI23814_VE880WK_VINTAGE_STATESBORO_SERIES_ELECTRO_PARLOUR_WHISKY_SOUR_IMD-me.jpg
22.5.2020
Vintage julkaisee lisää elekt­roa­kus­ti­sia Parlour-malleja. Tällä kertaa suo­sit­tuun Sta­tes­bo­ro -ki­ta­ra­va­li­koi­maan­sa. Sta­tes­bo­ro on ollut merkin yli­voi­mai­nen best­sel­ler ko­ro­na­ka­ran­tee­nin aikana.
V6MNAT-me.jpg
6.3.2020
Vintage ReIssued -sarjan V6MNAT-mallissa yhdistyy lois­ta­vas­ti ajaton es­te­tiik­kaa ja ny­ky­tek­niik­ka. Kolme Wilkinson WVS Alnico V -mik­ro­fo­nia antavat kitaralle täy­del­li­sen ta­sa­pai­non erot­tu­vien liidien, rikasten kes­ki­ää­nien ja potkivan botnen välillä eli juuri kaiken sen, mitä voit odottaa täl­lai­sel­ta kitaralta.
V100MRPGM-me.jpg
21.2.2020
Ki­ta­ris­tit ovat hai­kail­leet Peter Greenin vaikeasti jäl­ji­tel­tä­vän soinnin perään vuo­si­kym­me­nien ajan ja nyt Vintage -kitarat on asettanut tämän soundin kaikkien saa­ta­vil­le ja vieläpä erittäin koh­tuul­li­seen hintaan. Olitpa van­hen­net­tu­jen ns. re­liik­kiki­ta­roi­den fani tai et, niin tämä in­stru­ment­ti kannattaa tarkistaa. Ja vaarana on, että kun pidät sitä sylissäsi ja pudotat muutaman äänen ilmoille, niin olet myyty. Vintagen V100MRPGM 'Lemon Drop' on mal­lin­net­tu esi­ku­va­naan eräs käytetty kitara, jonka Green osti soit­taes­saan John Mayall And The Bluesbrea­ker­sin ja varhaisen Fleetwood Macin kanssa. Sittemmin tämä Greenin maaginen Les Paul kään­tei­sen kau­la­mi­kin kanssa on vaihtanut omistajaa melko harvoin. Pal­vel­tu­aan aikansa Fleetwood Mac -yhtyeen kanssa, Green myi kitaran eräälle ir­lan­ti­lai­sel­le ki­ta­ris­til­le, nimittäin Gary Moorelle, samasta hinnasta, jonka hän alun perin kitarasta maksoi. Myöhemmin Gary Moore käytti kitaraa suuressa osassa Thin Lizzy -le­vy­tyk­sis­tään ja soo­lo­le­vyil­lään. Tällä hetkellä kitaran omistaa Me­tal­lican Kirk Hammett. Hän maksoi kitarasta huhujen mukaan 2.000.000 dollaria. Auts! On koh­tuul­li­nen arvio, että useim­mil­la meistä ei ole tarpeeksi syviä taskuja eikä näin ollen varaa al­ku­pe­räi­seen versioon. Ja kuul­tuam­me leuan pu­dot­ta­van hinnan, jonka Metallica -kir­ves­mies maksoi al­ku­pe­räi­ses­tä, ki­ta­rayh­tei­sö menetti kaiken toivonsa saavuttaa koskaan val­loit­ta­van Greenin tumman ja maagisen ki­ta­ra­soun­din. Pyyhi ne kyyneleet ja katso ki­ta­ra­sei­näl­le uudelleen! Vintage -ki­ta­ra­merk­ki on to­teut­ta­nut jokaisen Peter Green fanin unelman V100 Lemon Dropilla, jota tarjotaan huo­mat­ta­vas­ti alle tuhannen euron hin­ta­luok­kaan.
V100MP_E-me.jpg
9.2.2020
Aloitimme vuoden 2020 al­ka­jai­sik­si laa­duk­kai­den Vintage -merk­kis­ten säh­kö­ki­ta­roi­den ja akus­tis­ten ki­ta­roi­den maa­han­tuon­nin. Seu­raa­vas­sa on lyhyt tarina Vintage ki­ta­roi­den synnystä ja yh­teis­työs­tä Wilkinson ki­ta­rao­sien kanssa.

Yh­teys­tie­dot

Aron Soitin Oy

Sahaajankatu 14

00880 Helsinki

info@aronsoitin.fi

p. 09 4289 0555

Au­kio­loa­jat

Myymälämme ovat auki

maanantai - perjantai

9:30 - 17:30

2020   © Aron Soitin Oy          Y-tunnus: 2887040-3            Kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste