Background
3.8.2020

Vintage® Joe Doe Lucky Buck te­lecas­ter -mallinen säh­kö­ki­ta­ra

***  Muutaman on­net­to­man vuoden kuluttua Coal lopetti so­pi­muk­sen­sa WHB:n kanssa ja päätti palata country-musiikin pariin. ”Olen laulanut pe­su­jau­heis­ta ja au­to­kau­pois­ta. Tästä lähtien teen kaiken musiikin vuoksi - en rahasta!" ***

Leslie 'Lucky Buck' Coal oli Billboardin Country Music -listojen kärjessä vuonna 1952 sydänsurujensa innoittamalla singlellä ”Whisky for Breakfast“. Äkillisen menestyksen jälkeen Coal allekirjoitti lukuisia yhteistyösopimuksia, joista tuottoisimpana oli sopimus säännöllisestä esiintymisestä WHB:n (Kansas City, Missouri) radio-ohjelmassa Giddy Up Y’all!. Coalin alkuperäinen tehtävä WHB:n aamu-showssa oli laulaa cover-versioita päivän hittikappaleista, mutta "elä­män­tyy­li­vai­keuk­sien" vuoksi hänet siirrettiin laulamaan paikallisille yrityksille tunnussävelmiä.

JDV002-me.jpg

Muutaman onnettoman vuoden kuluttua Coal lopetti sopimuksensa WHB:n kanssa ja päätti palata country-musiikin pariin. ”Olen laulanut pesujauheista ja autokaupoista. Tästä lähtien teen kaiken musiikin vuoksi, en rahasta."

Vuosikymmenien ajan Coal kierteli ja soitti pienille yleisöille Yhdysvaltojen eteläosissa ja sen hänen vähäiset ansionsa kattoivat hädin tuskin polttoaine- ja asumiskulut. Hänen onnensa kuitenkin kääntyi vuonna 2005, kun ”Whiskey for Breakfast” -kappaletta sämplättiin East Coast -räppari Kalamiteen kappaleessa ”Get Drunk”, mikä johti huomattaviin rojaltimaksuihin ja suuri yleisö kiinnostui Coalin alkuperäisestä countrymusiikista.

PR69340BI23677_JDV002_JOE_DOE_BY_VINTAGE_LUCKY_BUCK_GUITAR_HONEYBURST_WITH_CASE_IMD-me.jpg

Runko: Puoliontto, amerikkalainen leppärunko ainutlaatuisella “Saguaro” -kaktus F-aukolla, jotta countryn ääni soi. Coal tunnetaan parhaiten siitä, että hän soittaa kitaransa sunburst versiolla aina livenä, vaikka hänen vierailuunsa "Saddle Up and Ride!" – tv-ohjelmissa vuonna 1978 tehtiin musta versio. 

Satula: Wilkinson WTB 3 -satula tarjoaa testatun ja hyväksi todetun muotoilun täydellisen intonaation ja äänensävyn saavuttamiseksi. Luotettava kuin Texasin auringonlasku. 

Mikit: kustomoidut Joe Doe kaulamikki P90 ja normaalia ’kuumempi’ tallamikki. 

Säätimet: äänenvoimakkuuden ja tonen säätimet kolmivaiheisella mikrofonien valintakytkimellä. 

Virityskoneisto: Pidätkö pedal steel kitara -venytyksistä? Hienoa, tee rauhassa venytyksesi ja anna Wilkinson WJ55 E-Z Lok -virityskoneiston palauttaa sinut takaisin täydelliseen vireeseen. 

Kaula: Yksiosainen ’hard rock’ vaahteran kaula, muotoiltu klassiseksi Vintage® pehmeäksi C-profiiliksi. Kiinteä ja rauhoittava kädessä - kuin hyvin kulunut satulakiinnike. Vastaavaa vaahteraa oleva otelauta. 

Nauhat: 22 medium profiilin otelautanauhaa. Satula: 43 mm:n Graphtech -satula, sileä ja kitkaton, kuten Chihuahuanin aavikon yli puhaltava tummalevä. Lapa: Ainutlaatuinen Vintage® Joe Doe “Lucky Buck” -pääosa. Kotelo: Joe Doe design ylellinen kova kitaralaukku 

Varmenne: Aitoustodistus mukana. 

ProShop-asetukset: Vintage® ProShop -tiimi asettaa jokaisen kitaran yksilöllisesti. Rajoitettu erä 1/100 'Lucky Buck' on alkuperäinen Vintage® -kitara, jonka ovat suunnitelleet ja luoneet Joe Doe Guitars ja UK Vintage® -suunnittelutiimi.

Yh­teys­tie­dot

Aron Soitin Oy

Sahaajankatu 14

00880 Helsinki

info@aronsoitin.fi

p. 09 4289 0555

Au­kio­loa­jat

Myymälämme ovat auki

maanantai - perjantai

9:30 - 17:30

2020   © Aron Soitin Oy          Y-tunnus: 2887040-3            Kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste