Blogi - soittimista vahvistimiin ja efektipedaaleista tarvikkeisiin

 • Vintage V100 sarjan kitarat

  "Kuten Trev Wilkinsonin on usein kuultu sanovan: ”… Jos et pysty tekemään hienoa kitaraa 5000 dollarilla, mene tekemään jotain muuta. Todella upean kitaran tekeminen kymmenesosalla siitä on haaste. Vintagella olemme saavuttaneet juuri sen!”
 • KAM Audio RZ12A V3 Portable - laadukas ak­ku­käyt­töi­nen blue­tooth­kai­u­tin kahdella mikillä ja mik­se­ril­lä

  Kotidisko, karaoke, jump­pa­tun­ti tai juon­to­keik­ka - kaikki onnistuu!  Etkä ole säh­kö­vir­to­jen armoilla!
 • Rapier 33

  Upean, uuden su­ku­pol­ven Rapier 33:n, on suun­ni­tel­lut Alan Entwistle, brit­ti­läi­nen ki­ta­ra­suun­nit­te­li­ja­ne­ro, joka vastaa monien on­nis­tu­nei­den ki­ta­ra­mal­lien ja tar­vik­kei­den suun­nit­te­lus­ta. Yli viiden vuo­si­kym­me­nen ajan brit­ti­läi­nen Alan Entwistle on työs­ken­nel­lyt väsymättä kulissien takana monien alan ar­vos­te­tuim­pien ki­ta­ra­merk­kien parissa eri­kois­osaa­mi­se­naan kitaran mikit ja elekt­ro­ni­set kytkennät.
 • Vintage® Joe Doe Lucky Buck te­lecas­ter -mallinen säh­kö­ki­ta­ra

  Muutaman on­net­to­man vuoden kuluttua Coal lopetti so­pi­muk­sen­sa WHB:n kanssa ja päätti palata country-musiikin pariin. ”Olen laulanut pe­su­jau­heis­ta ja auto­kau­pois­ta. Tästä lähtien teen kaiken musiikin vuoksi - en rahasta!"
 • Vintage Sta­tes­bo­ro sarjan te­räs­kie­li­set kitarat: esit­te­lys­sä VE880WK

  Vintage julkaisee lisää elekt­roa­kus­ti­sia Parlour-malleja. Tällä kertaa suo­sit­tuun Sta­tes­bo­ro -ki­ta­ra­va­li­koi­maan­sa. Sta­tes­bo­ro on...
 • Vintage V6MNAT Stra­tocas­ter mallinen säh­kö­ki­ta­ra

  Vintage ReIssued -sarjan V6MNAT-mallissa yhdistyy lois­ta­vas­ti ajaton es­te­tiik­kaa ja ny­ky­tek­niik­ka. Kolme Wilkinson WVS Alnico V -mik­ro­fo­nia antavat kitaralle täy­del­li­sen ta­sa­pai­non erot­tu­vien liidien, rikasten kes­ki­ää­nien ja potkivan botnen välillä eli juuri kaiken sen, mitä voit odottaa täl­lai­sel­ta kitaralta.
 • Vintage-kitarat

  "Trev Wil­kin­so­nia on kuvattu 'Ison-Bri­tan­nian yhden miehen idea­tan­kik­si'. Väittävät, että kitaran soi­tet­ta­vuu­den pa­ran­ta­mi­sek­si on aina ja edelleen tehtävä enemmän työtä! Vintage® kitarat ovat todiste siitä, että Trev on juuri oikea mies hommaan. "