Vintage Sta­tes­bo­ro sarjan te­räs­kie­li­set kitarat: esit­te­lys­sä VE880WK

Vintage julkaisee lisää elekt­roa­kus­ti­sia Parlour-malleja. Tällä kertaa suo­sit­tuun Sta­tes­bo­ro -ki­ta­ra­va­li­koi­maan­sa. Sta­tes­bo­ro on ollut merkin yli­voi­mai­nen best­sel­ler ko­ro­na­ka­ran­tee­nin aikana.

Uusi Vintage® -elektroakustinen parlourkitara VE880WK on viimeisin lisäys tuotemerkin suosittuihin teräskieliseten akustisten ja elektroakustisten kitaroiden Statesboro-sarjaan, joka on ympäri maailmaa ollut myyntimenestys varsinkin korona-aikana. Osta tästä!

Vaikka viime kuukaudet eristämisineen ovat olleet haastavaa ja monelle murheellistakin aikaa, näyttää siltä,
että monet ihmiset ovat kiinnittäneet huomiota itsensä kehittämiseen ja mm. kitaransoiton oppimiseen. Vintage Statesboro -sarja on ollut suosittu valinta edullisen hintaluokan kitaroissa erityisesti soitettavuuden ja miellyttävän äänensä vuoksi. 

Englantilaisen klassisen rock-kitaristin ja blueshistorioitsija Paul Brettin suunnittelema taidonnäyte tihkuu 1930-luvun bluesia. Sarjan kaikilla malleilla (dreadnought, konsertti ja parlour) on sama ”bluesman on a budget” -teema ja ne näyttävät viileän autenttisilta satiinimattaisessa ’whisky sour’-viimeistelyssään, joka korostaa mahongin luonnollista puukuviota. Tyylille uskollisena ääniaukon ympärillä on yksinkertainen rosette. Tuotesivu.

Statesboro-sarjan mallit eivät ole pelkästään emotionaalisesti inspiroivia ’savuisia’ blueskitaroita, vaan niissä on myös moderni lähestymistapa mainion soitettavuuden suhteen ja lämmin, mutta kirkas resonanssisävy. Näitä ominaisuuksia osaavat arvostaa kaiken tyyliset soittajat. Niin opiskelijat, aloittelijat kuin ja ammattisoittajatkin.

PR69415BI23813_VE880WK_VINTAGE_STATESBORO_SERIES_ELECTRO_PARLOUR_WHISKY_SOUR_IMD.jpg-th
PR69415BI23815_VE880WK_VINTAGE_STATESBORO_SERIES_ELECTRO_PARLOUR_WHISKY_SOUR_IMD.jpg-th
PR69415BI24814_VE880WK_VINTAGE_STATESBORO_SERIES_ELECTRO_PARLOUR_WHISKY_SOUR_IMD.jpg-th
PR69415BI24817_VE880WK_VINTAGE_STATESBORO_SERIES_ELECTRO_PARLOUR_WHISKY_SOUR_IMD.jpg-th
PR69415BI24151_VE880WK_VINTAGE_STATESBORO_SERIES_ELECTRO_PARLOUR_WHISKY_SOUR_IMD.jpg-th
PR69415BI23817_VE880WK_VINTAGE_STATESBORO_SERIES_ELECTRO_PARLOUR_WHISKY_SOUR_IMD.jpg-th

Kuten kaikki Statesboro akustiset ja elektroakustiset kitarat, myös uudessa parlourmallissa on iso ääni, pieni hintalappu ja se on täydellinen matkakumppanina. Tämä bluessuosikki tarjoillaan nyt täydellisenä elektroakustisena versiona varustettuna Vintagen omalla kiitetyllä etuvahvistimella. Etuvahvistimessa on äänenvoimakkuuden, basson, keskiäänten ja diskantin säätimet sekä vaihekytkin, viritin ja alhaisen patteritason ilmaisin. Vintage Statesboro elektroakustinen parlourkitara on täydellinen karanteenikaveri ruokkimaan sisäisiä luovia kykyjäsi. Osta tästä!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista